martes, 2 de agosto de 2016

Sexo, mentiras y pasando de las cintas de vídeoNo sabes lo que me gusta mentirte cabrón. Sorry, no puedo evitarlo, me mojo sabiendo que te estoy traicionando. No era algo premeditado, ahora sí, lo hago a conciencia para ponerme cachonda. Soy una puta mentirosa, no siempre, claro, me dosifico para no gastar este elixir de maldad que iré desarrollando contigo y contigo.3 comentarios:

Berta dijo...

Benvinguts de nou els teus dibuixos "cerdis"...ole, ole! aquest es boníssim, però he de reconèixer el poder altament erotitzant i suggeridor de la imatge no del tot explicitament mostrada.. en aquest cas concret, la versió "censurada" del instagram, amb tota la escenografia muntada al voltant i sobre la imatge, és molt més "pertorbadora"..et pots imaginar les mans del artesà tallant, pulint, perforant i donant forma a cada corva i cada racó i raconet, d'aquesta lúbrica i embustera "pinocchia" que, per cert... sent com és de fusta..penso jo...si massa fricció fa amb els seu nas tan fàlic...pot acabar "inflamant-se" literalment encendre's en flames??? jejejejejeje

Anónimo dijo...

No sabes cuanto me alegra ver q le vuelves a dar vidilla al blog , y mas aún con dibus d éste tipo , se nota q necesitabas unas vacaciones , q bien te están sentando !!!
La pena es q el dibu sea horrible ,no me guste nada d nada y no me ponga nada d nada ..... :P

pd: hijo ,lo último lo digo x si me crece la nariz como a ella y me autofollo ;) <3


M.

Anónimo dijo...

Joder con la novia de pinocho